Customize

Ik krijg vaak speciale verzoeken. Hieronder de meest voorkomende:

Geen naambordjes
Sommige klanten willen liever het Panorama van hun favoriete stad in een versie zonder naambordjes. Geen probleem, ik pas dit kosteloos voor je aan. Geef het aan bij het vakje “opmerkingen” als je een bestelling doet. Of stuur een extra mailtje nadat je hebt besteld.

Persoonlijke noot
Daarnaast krijg ik vaak het verzoek om een gebouw toe te voegen dat voor de klant een persoonlijke betekenis heeft, zoals een woonhuis of bedrijfspand. De brandweer te Den Bosch vroeg mij bijvoorbeeld om hun kazerne in het Panorama Den Bosch te tekenen inclusief een brandweerauto. Drie dagen later hadden ze een uniek afscheidscadeau voor een collega in huis. Voor dit soort specifieke vragen kun je mij het beste even mailen of bellen voor een offerte.

Extra groot
Mijn tekeningen zijn op te blazen tot wel 10m breed. Ben je op zoek naar een unieke uitstraling voor je kantoor, restaurant of bedrijfsruimte? Dan kan ik dat voor je regelen inclusief technische uitvoering. Zie hier een filmpje van het aanbrengen van mijn tekening in het kantoor van Translink.
Ook een extra groot canvas is te bestellen tot maximaal 3m breed. Bel of mail voor een offerte.

Relatiegeschenken
Mijn tekeningen zijn inmiddels gebruikt voor diverse relatiegeschenken en promotiemateriaal. Denk hierbij aan petit-fours, linnen tasjes, koekblikken, pennen, ansichtkaarten, websitebanners en nog veel meer.

Elke toepassing deel ik op mijn Facebookpagina. Dus volg me en laat je inspireren 😉