Mijn verhaal

In januari 2015 besloot ik een tekening van het centrum van Amersfoort van bovenaf te maken. Maar dan ook elk huisje! Ik tekende wel vaker in mijn vrije tijd, maar omdat me dit een bijzonder project leek besloot ik een camera boven het papier te hangen en het tekenen te filmen. Ik gooide het filmpje op YouTube. Tot mijn verbazing ging het viral en stond de krant de volgende dag op de stoep!

Bijgekomen van de roes besloot ik volledig voor het tekenen te gaan. Als beroep dus. De afgelopen 2,5 jaar heb ik mij helemaal suf getekend. Een droom kwam uit want mijn hobby is nu mijn werk! Het gevolg is een grote hoeveelheid pentekeningen die allemaal met liefde voor architectuur gemaakt zijn. Ze zijn bovendien allemaal met de hand getekend en zeer gedetailleerd: Citystylo dus!

Ben jij op zoek naar unieke stadsgezichten die perfect passen in jouw interieur of ben je op zoek naar een origineel cadeau neem dan een kijkje op www.citystylo.nl en check of jouw stad ertussen zit! Kijk ook eens naar één van de filmpjes die ik heb gemaakt waarin je me ziet tekenen. Langskomen kan natuurlijk ook in mijn atelier aan het Flintplein 23 te Amersfoort. De koffie staat klaar!

Ik werk ook in opdracht voor particulieren, gemeenten en bedrijven. Kijk op www.lexvanelten.nl voor meer informatie.

Lex van Elten (lex@citystylo.nl)